Nutriční hodnoty (Řapíkatý bramborový salát k bleskové rybě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 016 kJ / 1 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,06 g |
| Tuky | 34,73 g |
| – nasycené | 4,17 g |
| – nenasycené | 25,94 g |
| –– mononenasycené | 17,49 g |
| –– polynenasycené | 8,45 g |
| ––– omega 3 | 1,93 g |
| Vláknina | 126,58 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 4,17 g |
| Sůl | 10,61 g |
| Sacharidy | 235,23 g |
| – cukry | 59,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 4 řapíky 4 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 2000 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| trochu trochu pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce octu | Ocet lihový | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |
| filety filety pangase | Pangas filet | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |