Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halibut s pikantní omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie805 kJ /
192 kcal
Bílkoviny2,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky10,17 g
– nasycené5,61 g
– nenasycené4,25 g
–– mononenasycené3,78 g
–– polynenasycené0,47 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,95 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy21,83 g
– cukry14,78 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce halibuta Halibut
hořčice Hořčice plnotučná
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 sladkokyselá okurka Okurka polní zavařená
1 lžíce 1 lžíce vypeckovaných oliv Olivy čerstvé zralé 15 g
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
worchestr Worcestrová omáčka
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.