Nutriční hodnoty (Halibut s pikantní omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 805 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 10,17 g |
– nasycené | 5,61 g |
– nenasycené | 4,25 g |
–– mononenasycené | 3,78 g |
–– polynenasycené | 0,47 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 21,83 g |
– cukry | 14,78 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce halibuta | Halibut | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce vypeckovaných oliv | Olivy čerstvé zralé | 15 g |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
worchestr | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská |