Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 728 kJ / 5 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,38 g |
| Tuky | 161,16 g |
| – nasycené | 23,83 g |
| – nenasycené | 125,47 g |
| –– mononenasycené | 89,05 g |
| –– polynenasycené | 36,42 g |
| ––– omega 3 | 10,41 g |
| Vláknina | 15,96 g |
| Cholesterol | 581 mg |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 884,05 g |
| – cukry | 436,45 g |
| ––– laktóza | 51,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| jahody (nebo jakékoliv jiné ovoce) | Jahody čerstvé | |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
| 5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 800 ml 800 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |