Nutriční hodnoty (Pečená krkovička v kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 55,17 g |
| – nasycené | 14,06 g |
| – nenasycené | 37,21 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 23,18 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 13,30 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovičky á 250g | Vepřová krkovice | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| staročeské koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 50 g 50 g tatarky | Tatarská omáčka | 50 g |