Nutriční hodnoty (Vepřová roláda pomodoro na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 203 kJ / 1 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,96 g |
| Tuky | 102,34 g |
| – nasycené | 25,41 g |
| – nenasycené | 53,21 g |
| –– mononenasycené | 42,36 g |
| –– polynenasycené | 10,86 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 261 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 72,60 g |
| – cukry | 58,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčkového ořezu ze žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
| 10 dkg 10 dkg sušených rajčat (pomodoro cca 12-15 plátků) | Dužina červeného rajčete sušená | 100 g |
| 1 1 delší klobása (čabajský točený, lečo klobása) | Klobása | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 6 snítek 6 snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| vývar z kostí | Kost hovězí | |
| režná nit |