Nutriční hodnoty (Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 824 kJ / 2 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 345,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 344,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 76,20 g |
| – nasycené | 40,72 g |
| – nenasycené | 25,60 g |
| –– mononenasycené | 21,72 g |
| –– polynenasycené | 3,88 g |
| ––– omega 3 | 2,96 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 908 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,76 g |
| Sacharidy | 9,22 g |
| – cukry | 3,02 g |
| ––– laktóza | 2,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 1 svazek 1 svazek mladého zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 60 g |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská |