Nutriční hodnoty (Tilapie nilská pod hořčičnou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 032 kJ / 1 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,30 g |
| Tuky | 72,35 g |
| – nasycené | 31,00 g |
| – nenasycené | 38,70 g |
| –– mononenasycené | 30,20 g |
| –– polynenasycené | 8,50 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 6,20 g |
| Cholesterol | 143 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,65 g |
| Sacharidy | 109,65 g |
| – cukry | 17,65 g |
| ––– laktóza | 12,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 800 g filetů tilapie | Tilápie | |
| šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 100 g 100 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 80 g 80 g hořčice | Hořčice plnotučná | 80 g |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kousek kousek másla (na vymazání pekáčku a po jedné lžičce na každý kousek) | Máslo kravské |