

"Schválená "pizza
Suroviny
- oblíbené těsto na pizzu
- zakysaná smetana
- cibule
- sušené hovězí maso
- oregano
- chilli paprička nebo červený kozí roh
- čedar
Postup přípravy receptu
Těsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a posekanou papričku. Posypeme oreganem a strouhaným čedarem a upečeme.
Poznámka od kuchařky
Pro "šťouralky": podobnost s touto Chambordovou pizzou :http://www.toprecepty.cz/recept/29926-pizza-albori...v tomto případě není náhodná, dokonce je ÚMYSLNÁ, protože jsem se jí inspirovala!!!:-) Dokonce mám od Toma schváleno, že tu svoji mohu přidat jako nový recept! Tímto bych chtěla eliminovat případné komentáře typu "opsáno",děkuji :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu "Schválená "pizza
-
pěkná
a víte, že mě ani nenapadlo tam dát zak. smetanu určitě zkusím jak chutná se smetanou
-
No nic, Chamborda to omrzelo, nedivím se mu.... takže poznámka, a v podstatě i název je teď bezpředmětný...
-
Mám moc ráda kombinaci smetany, bramboru, cibulky a uzeného boku na pizze. Je pravda, že ve Francii se dají najít dva základy smetanový a klasický rajčatový, ale na originál z Itálie nedám dopustit :).
-
-
Chutnalo by mi
-
Danca: Ta musí být
.
-
Chambord:
-
Chambord:
, tak přijeď na večeři
-
Nonya: nebyla...tak to je průšvih
-
Danco, super
-
Ale milá Dančo, já Ti nic schvalovat nemusím, je to originální a líbivý recept, jsem rád, že ses ode mne trochu inspirovala, od toho přeci recepty jsou, aby variovaly, obměňovaly se, nabíraly nové dimenze a v dimenzi, v níž jsi představila svůj nádherný pokrm, bych se chtěl jednou ocitnout.
-
A vo Francuzsku si bola na schvalenie
tam sa robi bezne a tradicne dlhe roky
http://www.eatlivetravelwrite.com/2012/05/tarte-fl... -