Nutriční hodnoty (Nezasmažená fazolovice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 523 kJ / 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,42 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,31 g |
| – nenasycené | 0,62 g |
| –– mononenasycené | 0,19 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,13 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 17,01 g |
| – cukry | 11,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 konzervy 2 konzervy sterilované fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 0,5 0,5 menšího kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
| 1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1/4 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
| voda | Voda | |
| 2 2 zeleninové bujóny | Bujón zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| ocet | Ocet lihový |