Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nezasmažená fazolovice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie523 kJ /
125 kcal
Bílkoviny5,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,42 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,31 g
– nenasycené0,62 g
–– mononenasycené0,19 g
–– polynenasycené0,43 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,13 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy17,01 g
– cukry11,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 konzervy 2 konzervy sterilované fazolí ve slaném nálevu Fazole v konzervě
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
0,5 0,5 menšího kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
bobkový list Bobkový list sušený
1/4 1/4 másla Máslo kravské 0.25 g
voda Voda
2 2 zeleninové bujóny Bujón zeleninový
sůl Sůl mořská
vegeta Kořenící směs sypká
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.