Nutriční hodnoty (Nezasmažená fazolovice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 523 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,42 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,31 g |
– nenasycené | 0,62 g |
–– mononenasycené | 0,19 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,13 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 17,01 g |
– cukry | 11,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 konzervy 2 konzervy sterilované fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
0,5 0,5 menšího kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
1/4 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
voda | Voda | |
2 2 zeleninové bujóny | Bujón zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
ocet | Ocet lihový |