Nutriční hodnoty (Jahodová marmeláda z domácí pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 455 kJ / 2 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 2,70 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 2,16 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 543,60 g |
– cukry | 542,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g jahod (nebo jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 900 g |
500 g 500 g želírovacího cukru | Cukr želírovací | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |