Nutriční hodnoty (Jahodová marmeláda z domácí pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 455 kJ / 2 260 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 2,70 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 2,16 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 543,60 g |
| – cukry | 542,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g jahod (nebo jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 900 g |
| 500 g 500 g želírovacího cukru | Cukr želírovací | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |