Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s tvarohem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 596 kJ / 2 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,86 g |
| Tuky | 73,71 g |
| – nasycené | 30,39 g |
| – nenasycené | 32,08 g |
| –– mononenasycené | 24,55 g |
| –– polynenasycené | 7,53 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 29,87 g |
| Cholesterol | 892 mg |
| Sodík | 1,57 g |
| Sůl | 3,48 g |
| Sacharidy | 238,58 g |
| – cukry | 34,18 g |
| ––– laktóza | 12,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1300 g 1300 g brambor | Brambor zimní | 1300 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 PL 2 PL kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 PL 1 PL bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 15 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 60 g 60 g strouhaného tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
| špetka špetka Parmazánu na těstoviny | Parmezán | |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |