Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fata Morgana)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 765 kJ /
4 007 kcal
Bílkoviny101,22 g
– z toho živočišné bílkoviny81,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky125,99 g
– nasycené68,43 g
– nenasycené43,05 g
–– mononenasycené36,90 g
–– polynenasycené6,15 g
––– omega 30,94 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 1,00 g
Sůl2,34 g
Sacharidy614,05 g
– cukry469,25 g
––– laktóza65,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
20 dkg 20 dkg moučkového cukru Cukr bílý 200 g
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
10 lžic 10 lžic horké vody Voda 180 ml
prášek do pečiva Kypřící prášek
3 3 karamelové pudinky Puding v prášku
3/4 litru 3/4 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
750 ml 750 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 750 ml
20 dkg 20 dkg cukru Cukr bílý 200 g
piškoty Piškoty
káva Káva espresso
rum Rum
kakao (Granko) Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.