Nutriční hodnoty (Fata Morgana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 765 kJ / 4 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 125,99 g |
– nasycené | 68,43 g |
– nenasycené | 43,05 g |
–– mononenasycené | 36,90 g |
–– polynenasycené | 6,15 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 614,05 g |
– cukry | 469,25 g |
––– laktóza | 65,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
20 dkg 20 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
10 lžic 10 lžic horké vody | Voda | 180 ml |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
3 3 karamelové pudinky | Puding v prášku | |
3/4 litru 3/4 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
750 ml 750 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 750 ml |
20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
piškoty | Piškoty | |
káva | Káva espresso | |
rum | Rum | |
kakao (Granko) | Kakao prášek |