Nutriční hodnoty (Karamelová zmrzlina II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 995 kJ / 3 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 226,11 g |
| – nasycené | 131,71 g |
| – nenasycené | 79,10 g |
| –– mononenasycené | 65,65 g |
| –– polynenasycené | 13,45 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 1,57 g |
| Sůl | 3,94 g |
| Sacharidy | 340,91 g |
| – cukry | 338,81 g |
| ––– laktóza | 26,31 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,25 hrnku 1,25 hrnku cukru | Cukr bílý | 312.5 g |
| 2,25 hrnku 2,25 hrnku šlehačky | Šlehačka 35% | 562.5 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mořské soli | Sůl mořská | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 3.5 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 3 3 velká vejce | Vejce slepičí | 210 g |