Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se sýrem, pórkem, šunkou a krkovičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 788 kJ / 1 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 59,80 g |
| – nasycené | 26,01 g |
| – nenasycené | 26,42 g |
| –– mononenasycené | 20,54 g |
| –– polynenasycené | 5,88 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 3,89 g |
| Sůl | 9,20 g |
| Sacharidy | 175,00 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 20 dkg 20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg Valašské krkovičky | Vepřová krkovice | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg eidamu (nakrájeného na plátky) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% |