Nutriční hodnoty (Zelný salát do zásoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 228 kJ / 2 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,30 g |
| Tuky | 125,70 g |
| – nasycené | 9,54 g |
| – nenasycené | 110,41 g |
| –– mononenasycené | 76,76 g |
| –– polynenasycené | 33,65 g |
| ––– omega 3 | 9,84 g |
| Vláknina | 64,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 456 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 327,00 g |
| – cukry | 281,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1300 g 1300 g hlávkového bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1300 g |
| 500 g 500 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| feferonky (pokud má být salát pikantní) | Chilli paprička čerstvá | |
| 50 g 50 g Deka | Sůl mořská | 50 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 120 ml 120 ml octa | Ocet lihový | 120 ml |
| 120 ml 120 ml oleje (možno vynechat nebo dát méně) | Olej řepkový | 120 ml |