Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát do zásoby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 228 kJ /
2 684 kcal
Bílkoviny33,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,30 g
Tuky125,70 g
– nasycené9,54 g
– nenasycené110,41 g
–– mononenasycené76,76 g
–– polynenasycené33,65 g
––– omega 39,84 g
Vláknina64,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 456 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy327,00 g
– cukry281,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1300 g 1300 g hlávkového bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1300 g
500 g 500 g červené papriky Paprika červená čerstvá 500 g
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
feferonky (pokud má být salát pikantní) Chilli paprička čerstvá
50 g 50 g Deka Sůl mořská 50 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
120 ml 120 ml octa Ocet lihový 120 ml
120 ml 120 ml oleje (možno vynechat nebo dát méně) Olej řepkový 120 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.