Nutriční hodnoty (Řízky naruby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 170 kJ / 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 15,46 g |
| – nasycené | 3,75 g |
| – nenasycené | 7,11 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřového masa (krkovice, kýta) | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| strouhanka (podle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo (nebo olej) na smažení | Sádlo vepřové | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| masový vývar (podle potřeby) | Vývar masový |