Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 648 kJ /
633 kcal
Bílkoviny109,58 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,58 g
Tuky16,29 g
– nasycené3,91 g
– nenasycené8,16 g
–– mononenasycené6,83 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,81 g
Sůl8,90 g
Sacharidy11,10 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty (nebo plecka) Vepřová kýta 500 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky (podle chuti) Sójová omáčka Tamari 60 ml
vývar (nebo bujon) Vývar masový
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.