Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 648 kJ /
633 kcal
Bílkoviny109,58 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,58 g
Tuky16,29 g
– nasycené3,91 g
– nenasycené8,16 g
–– mononenasycené6,83 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,81 g
Sůl8,90 g
Sacharidy11,10 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty (nebo plecka) Vepřová kýta 500 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky (podle chuti) Sójová omáčka Tamari 60 ml
250-300 ml 250-300 ml vývaru (nebo bujon + voda) Vývar masový 275 ml
olej na smažení Olej řepkový
1-1,5 lžíce 1-1,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 12.5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.