Nutriční hodnoty (Vepřové s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 648 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
Tuky | 16,29 g |
– nasycené | 3,91 g |
– nenasycené | 8,16 g |
–– mononenasycené | 6,83 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 11,10 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty (nebo plecka) | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky (podle chuti) | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
vývar (nebo bujon) | Vývar masový | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |