Nutriční hodnoty (Vepřové s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 648 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
| Tuky | 16,29 g |
| – nasycené | 3,91 g |
| – nenasycené | 8,16 g |
| –– mononenasycené | 6,83 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 3,81 g |
| Sůl | 8,90 g |
| Sacharidy | 11,10 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty (nebo plecka) | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky (podle chuti) | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 250-300 ml 250-300 ml vývaru (nebo bujon + voda) | Vývar masový | 275 ml |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 1-1,5 lžíce 1-1,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 12.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |