Nutriční hodnoty (Zeleninovo-těstovinový salát s čabajkou a balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 10 201 kJ / 2 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,62 g |
| Tuky | 37,16 g |
| – nasycené | 19,65 g |
| – nenasycené | 14,90 g |
| –– mononenasycené | 5,20 g |
| –– polynenasycené | 9,69 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 17,38 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 3,81 g |
| Sůl | 8,80 g |
| Sacharidy | 394,00 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení těstovin (mašličky) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 menší salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1 1 zakysaná smetana (200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 nožky 2 nožky Čabajské klobásy | Klobása | 440 g |
| 1 1 Balkánský sýr (180 g) | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá |