Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečínka na medu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 811 kJ /
4 735 kcal
Bílkoviny241,14 g
– z toho živočišné bílkoviny229,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,74 g
Tuky299,10 g
– nasycené128,49 g
– nenasycené159,47 g
–– mononenasycené140,90 g
–– polynenasycené18,58 g
––– omega 30,95 g
Vláknina16,33 g
Cholesterol 990 mg
Sodík 4,27 g
Sůl10,00 g
Sacharidy214,21 g
– cukry120,74 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové pečeně (nebo plátky) Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
1 lžíce 1 lžíce šalvěje Šalvěj čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu (lze použít i římský kmín) Kmín mletý 15 g
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření Grilovací koření 15 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
300 ml 300 ml bílého vína Víno bílé suché 300 ml
600 ml 600 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 600 ml
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
4 lžíce 4 lžíce medu Med nepasterovaný 144 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.