Nutriční hodnoty (Pečínka na medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 811 kJ / 4 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 229,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,74 g |
Tuky | 299,10 g |
– nasycené | 128,49 g |
– nenasycené | 159,47 g |
–– mononenasycené | 140,90 g |
–– polynenasycené | 18,58 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 16,33 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 214,21 g |
– cukry | 120,74 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové pečeně (nebo plátky) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce šalvěje | Šalvěj čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu (lze použít i římský kmín) | Kmín mletý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 15 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
600 ml 600 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 600 ml |
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |