Nutriční hodnoty (Vepřová panenka "Svatá Renata")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 45,10 g |
– nasycené | 6,99 g |
– nenasycené | 31,49 g |
–– mononenasycené | 24,24 g |
–– polynenasycené | 7,25 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky (as 4 ks) | Vepřová panenka | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
5 5 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
sklenka sklenka bílého vína | Víno bílé suché | |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |