Nutriční hodnoty (Vepřová panenka "Svatá Renata")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 45,10 g |
| – nasycené | 6,99 g |
| – nenasycené | 31,49 g |
| –– mononenasycené | 24,24 g |
| –– polynenasycené | 7,25 g |
| ––– omega 3 | 1,92 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové panenky (as 4 ks) | Vepřová panenka | 600 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
| 5 5 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| sklenka sklenka bílého vína | Víno bílé suché | |
| kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |