Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka "Svatá Renata")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 038 kJ /
965 kcal
Bílkoviny138,00 g
– z toho živočišné bílkoviny136,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky45,10 g
– nasycené6,99 g
– nenasycené31,49 g
–– mononenasycené24,24 g
–– polynenasycené7,25 g
––– omega 31,92 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy1,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové panenky (as 4 ks) Vepřová panenka 600 g
2 lžíce 2 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 30 g
5 5 velkých žampionů Žampion čerstvý
sklenka sklenka bílého vína Víno bílé suché
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.