Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí papardelle (nebo tagliatelle))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 937 kJ /
2 375 kcal
Bílkoviny74,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky96,94 g
– nasycené16,66 g
– nenasycené70,12 g
–– mononenasycené58,46 g
–– polynenasycené11,66 g
––– omega 30,18 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 406 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy294,93 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.