Nutriční hodnoty (Domácí papardelle (nebo tagliatelle))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 96,94 g |
| – nasycené | 16,66 g |
| – nenasycené | 70,12 g |
| –– mononenasycené | 58,46 g |
| –– polynenasycené | 11,66 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 294,93 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
| sůl | Sůl mořská |