Nutriční hodnoty (Domácí papardelle (nebo tagliatelle))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 96,94 g |
– nasycené | 16,66 g |
– nenasycené | 70,12 g |
–– mononenasycené | 58,46 g |
–– polynenasycené | 11,66 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 294,93 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
sůl | Sůl mořská |