Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecké zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

2. 5. 2012 16:49

Suroviny

Porce: individuálně

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota514 kJ / 123 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky0,32 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol0 mg
Sodík12 021 mg
Sůl30,00 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vynikající přikusování k oslavám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Markytaky

26. 2. 2021 20:57

Dobrý den, můžete někdo poradit? Zelí jsem nakládala podle receptu a můžu ho vyhodit, protože se mi nahoře udělala plíseň. Jak tomu předejít? Děkuji.;-(

JanaDorazinova

24. 8. 2018 23:59

sibilla40: ;-):yes: děkuji :-)

sibilla40

24. 8. 2018 21:59

moc dobre zeli.... v recku se tomu rika "tursi" v tomto nalevu se dela jak;akoliv zelenina ..... voda po vykvaseni,zdrava pro tlu.strevo obsahuje probiotika ,cisti streva a moc dobre projimadlo
nuze se vynechat i to palive ......
samozrejmne davam moc:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova

8. 12. 2015 23:15

Honza:;-):yes: dobrý nápad :-)

Honza

8. 12. 2015 22:20

...pro fajnsmekry.Pridejte při nakladani CELER,osobne ho krajim cca na hranolky.Perfektni kombinace s česnekem.
Dobrou chut !;-);-):-p

Jiřina

28. 6. 2013 21:04

Vypadá to skvěle! :-p

www.hernimesto.cz/postrehove/kolekce-objektu

JanaDorazinova

24. 3. 2013 12:08

magdalenka: Taže dobrá zpráva, dá se použít. Díky, Magdi:-)

magdalenka

24. 3. 2013 10:59

Jana Remkova: ak si dobre pamätám, ja som "mixla" nový lák s časťou starého, keď som robila druhýkrát...;-)

JanaDorazinova

24. 3. 2013 10:17

Chuchu: Mám radost;-). Ohledně toho nálevu..popravdě jsem to nezkoušela, fakt nevím, ale myslím, že by to nemělo vadit;-)

Chuchu

24. 3. 2013 00:50

Jana Remkova: Jani, vyzkoušela jsem a je to prostě vynikající, chlapi mi málem utrhli ruce. Zítra dělám další a do 5 l sklenice. Mám dotaz - dá se použít ten nálev z toho dřívějšího zelí? je totiž bezvadně ostrý a i jinak akorát. Díky za odpověď a dávám :-p:yes:

JanaDorazinova

23. 1. 2013 20:58

Denynisios: Uzavřená;-), ale ne nějak moc utáhnutá.

Denynisios

23. 1. 2013 19:41

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li má být sklenice uzavřená nebo otevřená? http://www.toprecepty.cz/recept/26947-recke-zeli/

JanaDorazinova

19. 12. 2012 16:12

Pejli: No, bylo by fajn ho mít na Silevstra, co??;-)

Pejli

19. 12. 2012 14:05

Dneska mi přišla chut na tohle skvělé řecké zelí:Musím to napravit a konečně se donutit si ho udělat :yes:

JanaDorazinova

5. 11. 2012 11:20

Eliza: Jojo, už je zase čas, taky ho chci udělat;-)

1 2 3 4 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řecké zelí nakládané řecké zeli řecké zelí recept recept na recke zelí řecké nakládané zelí řecké zelí recepty recept řecké zelí zeli po recku řecké recepty salát z raného zelí nakladane zeli s česnekem rané zelí recept jak naložit hlávkové zelí do sklenic nakladane zeli po recku řecké kysané zelí retske zeli řecký salát ze zelí naložené bíle zeli s česnekem řecký zelí recke kvasene zeli

Suroviny: zelí bílé, česnek, feferonka, sůl, voda

TopRecepty.cz

Řecké zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OnD