Nutriční hodnoty (Budapešťská "netradiční" z Cottage a tvarohu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 026 kJ / 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
| Tuky | 20,68 g |
| – nasycené | 6,69 g |
| – nenasycené | 8,11 g |
| –– mononenasycené | 5,82 g |
| –– polynenasycené | 2,28 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 3,32 g |
| Cholesterol | 170 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 41,80 g |
| – cukry | 31,85 g |
| ––– laktóza | 13,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu - použila jsem domácí z Tibet. kefírového mléka | Kefír | 250 ml |
| 2 PL 2 PL Rama Creme Bonjour | Margarín | |
| 3 PL 3 PL sladkého kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| 1 PL 1 PL kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
| 2 KL 2 KL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 1 velká hrst nasekané nati z lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 1/2 nakrájené masité papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 180 g 180 g sýra Cottage | Cottage | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |