Nutriční hodnoty (Vepřový cibulák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 440 kJ / 1 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 156,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
| Tuky | 79,02 g |
| – nasycené | 20,39 g |
| – nenasycené | 37,57 g |
| –– mononenasycené | 29,16 g |
| –– polynenasycené | 8,41 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 27,25 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 442 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 44,97 g |
| – cukry | 23,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg vepřová krkovice | Vepřová krkovice | 750 g |
| 3 3 hodně velké žluté cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 hodně velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 6-7 stroužků 6-7 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 45.5 g |
| libeček i silné stonky | Libeček čerstvý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| kmín na dochucení | Kmín | |
| trocha trocha sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| masový vývar | Vývar masový | |
| tmavá jíška | Jíška tmavá instantní |