Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Záhorácký závitek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 516 kJ /
1 079 kcal
Bílkoviny13,09 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,59 g
Tuky85,49 g
– nasycené41,44 g
– nenasycené42,67 g
–– mononenasycené36,21 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 30,13 g
Vláknina25,83 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy58,95 g
– cukry23,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty (nebo krkovičky) Vepřová kýta
200 g 200 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
5 5 cibulí Cibule čerstvá 350 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
vývar (dle potřeby) Vývar masový
olej na restování Olej řepkový
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.