Nutriční hodnoty (Dušené hovězí se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 750 kJ / 418 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 8,03 g |
| – nasycené | 4,13 g |
| – nenasycené | 3,40 g |
| –– mononenasycené | 2,01 g |
| –– polynenasycené | 1,39 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 16,97 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 300 g |
| plátek plátek anglické slaniny (cca 1 cm) | Anglická slanina | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 3 3 vrchovaté lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 2 2 větší růžičky květáku | Květák čerstvý | |
| 2 2 vrchovaté lžíce tmavé jíšky Knoor | Jíška tmavá instantní | |
| 500 ml 500 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |