Nutriční hodnoty (Jablečnojahodové košíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 520 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
| Tuky | 2,80 g |
| – nasycené | 0,75 g |
| – nenasycené | 1,05 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 19,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,98 g |
| – cukry | 58,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 střední jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| vanilkový puding | Puding v prášku | |
| cca 2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| listové těsto | Listové těsto |