Nutriční hodnoty (Jablečnojahodové košíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 520 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
Tuky | 2,80 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 1,05 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 19,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,98 g |
– cukry | 58,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 střední jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
cukr krupice | Cukr bílý | |
vanilkový puding | Puding v prášku | |
cca 2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |
jahody | Jahody čerstvé | |
listové těsto | Listové těsto |