Nutriční hodnoty (Pikantní krůtí játra na brusince s vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 733 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 6,37 g |
– nasycené | 2,18 g |
– nenasycené | 2,18 g |
–– mononenasycené | 1,09 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 14,04 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g krůtích jater | Játra krůtí | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 1-2 polévkové lžíce brusinkové marmelády (dle chuti) | Marmeláda brusinková | |
1 1 polévková lžíce bílého pepře | Pepř bílý | |
2 dcl 2 dcl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
Sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |