Nutriční hodnoty (Pikantní krůtí játra na brusince s vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 733 kJ / 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 6,37 g |
| – nasycené | 2,18 g |
| – nenasycené | 2,18 g |
| –– mononenasycené | 1,09 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 980 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 14,04 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g krůtích jater | Játra krůtí | 200 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 1-2 polévkové lžíce brusinkové marmelády (dle chuti) | Marmeláda brusinková | |
| 1 1 polévková lžíce bílého pepře | Pepř bílý | |
| 2 dcl 2 dcl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| Sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |