Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korpus na dort - jeho plnění a potahování marcipánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 851 kJ /
2 116 kcal
Bílkoviny14,25 g
– z toho živočišné bílkoviny10,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky209,15 g
– nasycené135,08 g
– nenasycené71,30 g
–– mononenasycené66,04 g
–– polynenasycené5,26 g
––– omega 30,78 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 653 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy43,45 g
– cukry15,05 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
korpus na dort - viz poznámka
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
250 ml 250 ml mléka (nebo vody) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
40 g 40 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 40 g
cukr moučka (dle chuti) Cukr bílý
falešná marcipánová hmota - viz poznámka Fondán
čerstvé ovoce (kompotované ovoce) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.