Nutriční hodnoty (Posýpátková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 518 kJ / 2 992 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 20,94 g |
| – nasycené | 5,17 g |
| – nenasycené | 9,78 g |
| –– mononenasycené | 6,36 g |
| –– polynenasycené | 3,42 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 626,01 g |
| – cukry | 260,01 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mletého cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |