Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moravský vrabec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie11 957 kJ /
2 858 kcal
Bílkoviny179,36 g
– z toho živočišné bílkoviny173,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,36 g
Tuky219,88 g
– nasycené68,06 g
– nenasycené114,17 g
–– mononenasycené93,10 g
–– polynenasycené21,08 g
––– omega 30,82 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 564 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy37,70 g
– cukry10,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
500 g 500 g vepřového bůčku Vepřový bok 500 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.