Nutriční hodnoty (Moravský vrabec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 11 957 kJ / 2 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 173,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,36 g |
| Tuky | 219,88 g |
| – nasycené | 68,06 g |
| – nenasycené | 114,17 g |
| –– mononenasycené | 93,10 g |
| –– polynenasycené | 21,08 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 13,90 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 564 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 37,70 g |
| – cukry | 10,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |