Nutriční hodnoty (Moravský vrabec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 11 957 kJ / 2 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 173,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,36 g |
Tuky | 219,88 g |
– nasycené | 68,06 g |
– nenasycené | 114,17 g |
–– mononenasycené | 93,10 g |
–– polynenasycené | 21,08 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 37,70 g |
– cukry | 10,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |