Nutriční hodnoty (Houbový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 643 kJ / 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 58,23 g |
– nasycené | 22,31 g |
– nenasycené | 24,31 g |
–– mononenasycené | 20,23 g |
–– polynenasycené | 4,08 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 30,61 g |
– cukry | 17,17 g |
––– laktóza | 12,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g čerstvých hub (nebo sušených) | Hřib čerstvý | 200 g |
250 g 250 g housky | Houska pšeničná | 250 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |