Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 299 kJ /
2 461 kcal
Bílkoviny76,32 g
– z toho živočišné bílkoviny51,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky133,24 g
– nasycené78,42 g
– nenasycené46,14 g
–– mononenasycené40,85 g
–– polynenasycené5,29 g
––– omega 30,61 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 885 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy235,30 g
– cukry22,40 g
––– laktóza17,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 necelý šálek cukru krupice Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g povoleného másla Máslo kravské 100 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 šálek 1 šálek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
černý rybíz Rybíz červený čerstvý
maliny Maliny čerstvé
jahody Jahody čerstvé
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.