Nutriční hodnoty (Tvarohová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 299 kJ / 2 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
| Tuky | 133,24 g |
| – nasycené | 78,42 g |
| – nenasycené | 46,14 g |
| –– mononenasycené | 40,85 g |
| –– polynenasycené | 5,29 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 885 mg |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 235,30 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 17,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 necelý šálek cukru krupice | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g povoleného másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 šálek 1 šálek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| černý rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
| maliny | Maliny čerstvé | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |