Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka podle pana Šroubka

Tradiční koprovou omáčku už dnes asi každý připravuje podle svého osvědčeného receptu. Proč ale nezkusit tento, pocházející ze staré kuchařky z roku 1926?

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 7. 2016 19:20

Suroviny pro 1

1

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 756 kJ / 659 kcal
Bílkoviny29,11 g
Tuky45,90 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 513 mg
Sodík 229 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy31,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Schválně jsem postup přepsal tak, jak je napsaný v kuchařce z r. 1926. Pro tu krásnou češtinu to stojí za to.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavel

28. 8. 2016 14:12

Laryska: Kniha vyšla ani ne tak dávno v reprintu a dá se sehnat - stačí dát název do vyhledávače na netu. :-)

Laryska

29. 7. 2016 14:03

Je to klasika. Preto sa mi recept páči. Uvítala by som aj viac receptov, alebo by som si kúpila za 3kačky.:-)
Veď dajte ešte nejaký v tej krásnej češtine.

maiva maiva

23. 7. 2016 20:01

Skvělá tradice , to se cení a doma máme pro ni slabost :-K :yes::yes:,

cecilka

20. 7. 2016 20:06

Jiro: ...a je problém hodiť niečo do placu ? Aspon by bolo nejaké osvieženie <3<3<3

Jiro

20. 7. 2016 18:30

Milé překvapení, alespoň pro mně. Mám od Karla Šroubka sbírku kuchařských receptů nejoblíbenějších jídel, střídavě denně upravovaných "Jak se vaří u Šroubka" z roku 1911, cena 3 K. Obsahuje tento a mnohé další recepty klasických českých jídel. Jiro

cecilka

20. 7. 2016 16:02

<3:yes:.


casino: :yes: . No zial, vacsina receptov je taka:no:

Dooga Dooga

20. 7. 2016 06:21

hosta: Dík by měl patřit tobě.;-):yes:

casino casino

19. 7. 2016 21:13

No, ten postup by si měli přečíst ti přemnozí autoři receptů, kteří kopr v máčce nechávají přejít varem...;-(

hosta hosta

19. 7. 2016 20:57

Hezké:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koprovka podle šroubka koprová omáčka z čerstvého kopru koprová omačka jak se vaří koprová omáčka koprová omáčka ze zakysané smetany koprová omáčka šroubek koprovka z čerstvého kopru u šroubka koprova omacka na cibulce koprova omacka recept koprovka podle pana sroubka koprová máčka klasická koprová omáčka koprová omáčkasroubek koprová omacka s cibuli jak se vaří u šroubka koprová máčka recept koprová omáčka od babičky s vejcem šroubek - recepty- koprova omáčka koprova omáčka se zakysané smetany

Suroviny: vývar hovězí, kopr, cibule, máslo, pepř černý, koření nové koření, tymián, mouka hladká, ocet, cukr, smetana zakysaná, mléko, žloutek, sůl

TopRecepty.cz

Koprová omáčka podle pana Šroubka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N6xK