Nutriční hodnoty (Uzená žebra v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 84,17 g |
– nasycené | 41,06 g |
– nenasycené | 42,06 g |
–– mononenasycené | 36,03 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 uzená žebra | Vepřová žebra | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
100 g 100 g anglické slaniny (nebo jiné) | Anglická slanina | 100 g |
česnek (nebo granulovaný) | Česnek čerstvý | |
vývar ze žeber | Vývar hovězí | |
špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej (nebo sádlo) | Olej olivový |