Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzená žebra v kapustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 367 kJ /
805 kcal
Bílkoviny4,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky84,17 g
– nasycené41,06 g
– nenasycené42,06 g
–– mononenasycené36,03 g
–– polynenasycené6,03 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,40 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 uzená žebra Vepřová žebra
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kapusta Kapusta hlávková čerstvá
100 g 100 g anglické slaniny (nebo jiné) Anglická slanina 100 g
česnek (nebo granulovaný) Česnek čerstvý
vývar ze žeber Vývar hovězí
špetka špetka chilli koření Chilli paprička mletá
sůl Sůl mořská
olivový olej (nebo sádlo) Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.