Nutriční hodnoty (Zelný salát se slaninou a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 224 kJ / 1 010 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 95,17 g |
| – nasycené | 41,80 g |
| – nenasycené | 51,85 g |
| –– mononenasycené | 42,96 g |
| –– polynenasycené | 8,89 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 32,90 g |
| – cukry | 29,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| olej na restování | Olej řepkový | |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 100 g 100 g libovolné slaniny (uzeného špeku) | Špek | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa (dle chuti) | Ocet lihový | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička soli (dle chuti) | Sůl mořská | 8 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1 1 troška mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý |