Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,01 g |
Tuky | 23,87 g |
– nasycené | 3,65 g |
– nenasycené | 21,66 g |
–– mononenasycené | 16,61 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 40,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 121,01 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 200 g |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
špetka špetka koriandru | Koriandr semena | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |