Nutriční hodnoty (Jánošíkovo žebro se strapačkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 90 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 0,06 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - vepřové žebírko (kotlet) bez kosti | Vepřová žebra | |
| - farmářská zauzená slanina | Špek | |
| - 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| - lžíce lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | |
| - sůl | Sůl mořská | |
| - oloupané brambory | Brambor zimní | |
| - hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| - vejce | Vejce slepičí | |
| - sůl | Sůl mořská | |
| - voda na uvaření | Voda | |
| - uzená slanina | Špek | |
| - cibule | Cibule čerstvá | |
| - kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| - mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| - horká voda na podlití | Voda |