Nutriční hodnoty (Jánošíkovo žebro se strapačkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- vepřové žebírko (kotlet) bez kosti | Vepřová žebra | |
- farmářská zauzená slanina | Špek | |
- 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
- lžíce lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | |
- sůl | Sůl mořská | |
- oloupané brambory | Brambor zimní | |
- hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
- vejce | Vejce slepičí | |
- sůl | Sůl mořská | |
- voda na uvaření | Voda | |
- uzená slanina | Špek | |
- cibule | Cibule čerstvá | |
- kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
- mletý pepř | Pepř černý mletý | |
- horká voda na podlití | Voda |