Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírovo-semínkové veky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 179 kJ /
2 433 kcal
Bílkoviny84,23 g
– z toho živočišné bílkoviny11,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,25 g
Tuky58,29 g
– nasycené8,47 g
– nenasycené43,33 g
–– mononenasycené23,26 g
–– polynenasycené20,08 g
––– omega 34,90 g
Vláknina22,55 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 6,56 g
Sůl16,34 g
Sacharidy381,58 g
– cukry35,33 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml kefíru Kefír 100 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
2 KL 2 KL soli Sůl mořská 16 g
1 KL 1 KL cukru Cukr bílý 5 g
150 g 150 g chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 PL 1 PL lněného semínka Lněná semínka 15 g
1 PL 1 PL sezamového semínka Sezam loupaný 15 g
1 KL 1 KL celého máku Mák modrý 5 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
40 g 40 g kvasnic Droždí pekařské lisované 40 g
1 1 vejce nebo stačí rozšlehaný bílek s trochou soli na pomazání pečiva Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.