Nutriční hodnoty (Kuřecí na letní zelenině a víně v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 653 kJ / 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,24 g |
| Tuky | 1,38 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 0,61 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 32,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 61,20 g |
| – cukry | 26,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 hlavička česneku podle chuti | Česnek čerstvý | 70 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| velká hrst hrst fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | |
| 3 3 malé cukety | Cuketa čerstvá | 300 g |
| hrst hrst sekané pažítky | Pažitka čerstvá | |
| hrst hrst libečku | Libeček čerstvý | |
| hrst hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| hrst hrst celerových listů | Celer řapíkatý | |
| asi 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |