Nutriční hodnoty (Hovězí kýta na dubácích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,42 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
– cukry | 8,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-700 g 600-700 g hovězí kýty (ořech) | Hovězí kýta | 650 g |
1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
200-250 g 200-250 g čerstvých hřibů dubových vcelku | Hřib čerstvý | 225 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
500-600 ml 500-600 ml hovězího vývaru (nebo bujón a voda) | Vývar hovězí | 550 ml |