Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kýta na dubácích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie422 kJ /
101 kcal
Bílkoviny3,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,22 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,15 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,90 g
– cukry8,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-700 g 600-700 g hovězí kýty (ořech) Hovězí kýta 650 g
1 hrst 1 hrst sušených hub Houby sušené směs
200-250 g 200-250 g čerstvých hřibů dubových vcelku Hřib čerstvý 225 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla Sádlo vepřové 37.5 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 15 g
500-600 ml 500-600 ml hovězího vývaru (nebo bujón a voda) Vývar hovězí 550 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.