Nutriční hodnoty (Hříbkový guláš s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
| Tuky | 45,28 g |
| – nasycené | 21,82 g |
| – nenasycené | 22,91 g |
| –– mononenasycené | 18,78 g |
| –– polynenasycené | 4,13 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 41,29 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 855 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 33,02 g |
| – cukry | 13,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hřibů | Hřib čerstvý | 500 g |
| 200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky ( nemusí být ) | Paprika uzená | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |