Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená polévka s quinoou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 430 kJ /
820 kcal
Bílkoviny21,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,83 g
Tuky28,10 g
– nasycené4,17 g
– nenasycené24,76 g
–– mononenasycené17,63 g
–– polynenasycené7,13 g
––– omega 30,39 g
Vláknina31,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 290 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy104,21 g
– cukry33,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g Quinoy Quinoa 100 g
200 g 200 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 200 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
300 ml 300 ml rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 300 ml
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.