Nutriční hodnoty (Dukanova dieta Tvarohove nocky jako priloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 175 kJ / 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
| Tuky | 9,62 g |
| – nasycené | 2,10 g |
| – nenasycené | 5,26 g |
| –– mononenasycené | 3,45 g |
| –– polynenasycené | 1,81 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 19,81 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 101 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 22,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Asi 3 lzice 3 lzice otrub bud ovesných nebo kombinace s psenicnymi | Otruby pšeničné | 45 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lzice 1 lzice kukuricneho skrobu (pokud delame jako prilohu k omacce kure na paprice nebo gulas, tak z ni odebereme lzicku na zahusteni) | Škrob kukuřičný | 15 g |
| polovina nizkotucneho tvarohu | Tvaroh nízkotučný | |
| sul | Sůl mořská |