Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 861 kJ / 2 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 143,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
| Tuky | 130,39 g |
| – nasycené | 52,61 g |
| – nenasycené | 75,78 g |
| –– mononenasycené | 64,55 g |
| –– polynenasycené | 11,23 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,84 g |
| Sacharidy | 14,41 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
| 1 lžička 1 lžička steakového koření | Koření Argentina | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 50 ml 50 ml koňaku | Brandy | 50 ml |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 120 g 120 g žampionů | Žampion čerstvý | 120 g |
| 120 g 120 g zelených fazolek (mražených) | Fazolky čerstvé | 120 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |