Nutriční hodnoty (Pstruh po florentinsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 441 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 96,85 g |
– nasycené | 48,44 g |
– nenasycené | 46,12 g |
–– mononenasycené | 39,11 g |
–– polynenasycené | 7,01 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 22,90 g |
– cukry | 10,02 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 400 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 pstruzi | Pstruh | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
bílé víno | Víno bílé suché | |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |