Nutriční hodnoty (Čalamáda dle babičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 517 kJ / 4 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 76,00 g |
| Tuky | 262,20 g |
| – nasycené | 20,10 g |
| – nenasycené | 230,10 g |
| –– mononenasycené | 159,90 g |
| –– polynenasycené | 70,20 g |
| ––– omega 3 | 20,50 g |
| Vláknina | 137,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 660 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 500,00 g |
| – cukry | 400,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3,5 kg 3,5 kg bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 3500 g |
| 1 kg 1 kg bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 Deko | Sůl mořská | |
| 500 ml 500 ml octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |