Nutriční hodnoty (Podmáslové bulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 9 551 kJ / 2 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,05 g |
| Tuky | 44,27 g |
| – nasycené | 8,44 g |
| – nenasycené | 33,05 g |
| –– mononenasycené | 19,28 g |
| –– polynenasycené | 13,76 g |
| ––– omega 3 | 2,34 g |
| Vláknina | 17,68 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 3,53 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 382,58 g |
| – cukry | 41,46 g |
| ––– laktóza | 14,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260 ml 260 ml podmáslí | Podmáslí | 260 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g chlebové pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| hrubá sůl na posyp | Sůl mořská |