Nutriční hodnoty (Podmáslové bulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 9 551 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,05 g |
Tuky | 44,27 g |
– nasycené | 8,44 g |
– nenasycené | 33,05 g |
–– mononenasycené | 19,28 g |
–– polynenasycené | 13,76 g |
––– omega 3 | 2,34 g |
Vláknina | 17,68 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 382,58 g |
– cukry | 41,46 g |
––– laktóza | 14,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 ml 260 ml podmáslí | Podmáslí | 260 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
100 g 100 g chlebové pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
hrubá sůl na posyp | Sůl mořská |