Nutriční hodnoty (Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 328 kJ / 1 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,85 g |
Tuky | 31,23 g |
– nasycené | 6,72 g |
– nenasycené | 19,58 g |
–– mononenasycené | 13,79 g |
–– polynenasycené | 5,79 g |
––– omega 3 | 1,47 g |
Vláknina | 18,35 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,46 g |
Sacharidy | 50,85 g |
– cukry | 22,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
1 1 červená feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
300 g 300 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 300 g |
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
olej na restování | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
5 lžic 5 lžic paprikové pasty Ají | Pasta papriková | 75 g |
1 1 utřený stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 špetka 1 špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
1 špetka 1 špetka oregana | Oregano sušené | |
hrubě drcený pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |