Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 328 kJ /
1 034 kcal
Bílkoviny132,15 g
– z toho živočišné bílkoviny120,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,85 g
Tuky31,23 g
– nasycené6,72 g
– nenasycené19,58 g
–– mononenasycené13,79 g
–– polynenasycené5,79 g
––– omega 31,47 g
Vláknina18,35 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 3,41 g
Sůl8,46 g
Sacharidy50,85 g
– cukry22,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 300 g
1 1 červená feferonka Chilli paprička čerstvá
300 g 300 g kuřecích prsních řízků Kuře prso 300 g
300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
olej na restování Olej řepkový
sůl Sůl mořská
5 lžic 5 lžic paprikové pasty Ají Pasta papriková 75 g
1 1 utřený stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 špetka 1 špetka mletého kmínu Kmín mletý
1 špetka 1 špetka oregana Oregano sušené
hrubě drcený pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.