Nutriční hodnoty (Romadurová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 713 kJ / 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 35,31 g |
| – nasycené | 23,46 g |
| – nenasycené | 10,53 g |
| –– mononenasycené | 9,36 g |
| –– polynenasycené | 1,16 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 123 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 19,80 g |
| – cukry | 7,90 g |
| ––– laktóza | 2,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g taveného sýra (podle chuti) | Sýr tavený | 100 g |
| 2 2 romadury | Romadur 40 % t. v s. | |
| 1 1 hermelín (120 g) | Hermelín | 100 g |
| 1 1 pomazánkové máslo bez příchutě | Pomazánka mléčná | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 35 g |